Més de 6.000 mirades crítiques

Durant el 2009 la revista digital AulaMèdia va impulsar la campanya Per una mirada crítica: Educació en Comunicació, que es va desenvolupar amb la intenció de reivindicar “una política educativa que implementi l’educació mediàtica a les aules” i “pel desenvolupament de la Llei de l’Audiovisual”.

Gràcies a la col·laboració econòmica de molts lectors i lectores vam poder organitzar diferents activitats, entre les que cal destacar els actes: “L’educació mediàtica: una proposta europea” realitzat a l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona i l’acte central de la campanya “Per una mirada crítica: Educació en Comunicació” al Col·legi de Periodistes de Catalunya, on vam presentar el DVD “Per una mirada crítica…“. Per altra banda, el vídeo de difusió de la campanya que va realitzar Objectiu Comunicació ja te més de 6.000 visites, 6.000 mirades crítiques davant els mitjans de comunicació

De cara als propers mesos tenim l’intenció de posar en marxa –amb la col·laboració d’Objectiu Comunicació, Femticc i Trimatge– la campanya Una mirada crítica, per una ciutadania crítica, concebuda com una acció en sintonia amb la campanya del 2009. En aquesta ocasió però, volem posar l’accent en la necessitat de l’Educació en Comunicació per generar una mirada crítica a la manipulació informativa, a la publicitat, etc. una mirada necessària si volem una ciutadania crítica.

AulaMèdia

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: